Landelijk yogamassage dag 4 maart 2018

Zondag 4 maart 2018 is onze eerste landelijke Thaise yogamassage dag! Het doel van deze dag is om bij te dragen aan een betere wereld. En die begint bij jezelf!

We gaan ons inzetten voor Stichting Samundra, een ontwikkelingsproject in Nepal. Door heel het land gaan Thai Dee yogamasseurs op donatie basis masseren. Daarnaast geven docenten gratis workshops in het centrum van Thai Dee (www.yogamassage.nl) in Nieuwegein en op een (nog te bepalen) locatie in Limburg.

Recentelijk hebben Tirza Bottema (oprichtster en eigenaresse Thai Dee) en Peggy Kuipers (oud student van Thai Dee en coordinator van Stichting Samundra) overleg gehad.

Het was zo mooi om te merken dat vrijwel iedereen die we benaderde geen moment hoefde na te denken en direct vol enthousiasme mee wilde helpen! En we dus binnen een mum van tijd een geweldig programma in elkaar hadden gezet!

We houden je op de hoogte, maar zet 4 maart alvast in je agenda!